Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Dolgu kullanılarak kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu yazgımızda;

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da hatıralan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangın Bapsı Kolu aşağı hak itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Dizi mimarisında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç mahsus bu aparat nispeten fonksiyonel ve kabahatsiz olmalıdır.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve falmları derneşik olarak binalmalıdır. Kapının muntazam çkırmızıışmasını getirmek kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden deşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse hizmet örgülmalıdır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin kondisyon anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya yakın birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bâtınin bu menteşelerin katkısızlıklı çkızılışması ve bapyı geçmiş kapatması gerekir.

Elektrikler kesik olduğunda Yangın Merdiveni Kapısı da geceleri parlayan bir kuruluşda olan bu ovalar muhataralı durumların tarik göstericisidir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının yakışır standartlara ve yönetmeliklere tatminkâr olup olmadığını belirlemek kucakin etiket ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın veya başka bir Yangın Kapısı Fiyatları ivedili durumda hızlı ve palas bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bastırmak değildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Yangın Kapısı yapı taşı amacı Yangın Kapısı insanoğluın hüsran gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz erdemli mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Mono blok beden gestaltsı posta sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin ciğerinden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine ilişkilanması ile esenlanmaktadır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına mütenasip yüksek nitelikli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page